Филтри

Категории

SGG Timeless самопочистващо се стъкло

Дата: 09 Мар 2018

Какво трябва да знам за SGG TIMELESS®?

SGG TIMELESS® e стъкло с висока степен на прозрачност и напълно неутрален вид (не пречупва светлината, не променя цвета на предметите). То е произведено на базата на SGG PLANICLEAR - прозрачно стъкло, към което е добавен високотехнологичен защитен слой. Благодарение на основата и защитния слой SGG TIMELESS® остава кристално прозрачно ден след ден, тъй като защитния слой предпазва стъклото от побеляване и стареене. Едно от основните предимства на защитния слой на SGG TIMELESS® е улесненото почистване, което ще облекчи всяко домакинство, капките се стичат много бързо и без да оставят следи по стъклото, в следствие на което то остава чисто за много по-дълго време, а натрупването на варовикови отлагания, сапунена пяна и мръсотия става в пъти по-бавно, отколкото при нормално стъкло. Защитното покритие е високоустойчиво, то не се унищожава с времето и подлежи на технологични обработки на стъклото (рязане, огъване, матиране, закаляване).

 

 

За какво може да се използва SGG TIMELESS®?

SGG TIMELESS® е разработено ексклузивно за приложение в баня и мокри помещения за изгржадането на душ-кабини, прегради за баня, паравани за баня, паравани и прегради за вана, врати за душ-кабини, плъзгащи стъклени врати и др.

 

 

Защо да платя повече за SGG TIMELESS®?

Повърхността на SGG TIMELESS® е постоянно защитена благодарение на иновативното фабрично покритие от метални оксиди. Стъклото не побелява, то остава прозрачно и отлаганията от котлен камък и мръсотия не полепват по него. SGG TIMELESS® е устойчиво на корозия - процесите, които разрушават повърхността на стъклото и водят до загуба на хубавия му външен вид, здравина и непропускливост. Душ след душ SGG TIMELESS® остава кристално прозрачно, а докато се къпете можете да наблюдавате как водните капки се търкалят по повърхността много бързо. SGG TIMELESS® възвръща прозрачността си много бързо при ефект на кондензация, влагата се изправя от него много по-бързо, отколкото при нормално стъкло. SGG TIMELESS® има 10 годишна гаранция на покритието си давана от производителя към първоначалния купувач на стъклото. Тя е в сила при спазване на условията за транспорт, съхранение и поддръжка на стъклото.

 

 

 

 

Всички наши продукти за баня се предлагат във вариант със стъкло Timeless, за да поръчате, моля изберете желания от вас вид кабина, преграда или параван и използвайте опцията Избор на стъкло, за да посочите изработка от SGG TIMELESS®. Валидно е за всички изделия от 8 мм дебелина на стъклото.

 

 

За повече информация относно характеристиките на SGG TIMELESS®, разгледайте брошурата:

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари
Върни До Горе