Филтри

Категории

Душ-кабини

SGG Timeless самопочистващо се стъкло

Дата: 09 Мар 2018

SGG Timeless Glass Специално самопочистващо се стъкло за душ кабини и паравани за баня

SGG TIMELESS® e стъкло с изключително висока степен на прозрачност и напълно неутрален вид. Стъклото не пречупва светлината, не е тонирано и не променя цвета и визията на предметите, пред които е поставено. Едно от основните предимства на защитния слой на SGG TIMELESS® е улесненото почистване, което ще облекчи всяко домакинство, капките се стичат много бързо и без да оставят следи по стъклото, в следствие на което то остава чисто за много по-дълго време.

 

 

Прочети още →

Важно при избора на душ-кабина

Дата: 24 Юли 2017

На пазара се предлага богат избор от прегради за баня, включително прегради за големи душ-пространства, ъглови душ-кабини с различна форма, парни и хидромасажни кабини, готови и поръчкови модели.

 

 

 

 

Прочети още →

Кои стъкла са безопасни?

Дата: 23 Авг 2016

Безопасно стъкло наричаме всеки вид стъкло, което има допълнителни характеристики, които го правят устойчиво на счупване и/или ограничават опасността от нараняване при счупването му. Най-популярните видове безопасно стъкло са: закалено (темперирано) стъкло, ламинирано стъкло, армирано стъкло. Това са три класически подхода за подсилване здравината на стъклото, които могат да се използват самостоятелно или комбинирано за още по-голяма сигурност.

 

 

Прочети още →

Душ-кабини по поръчка

Дата: 07 Дек 2015

Вижте кои са ключовите критерии при избор на душ-кабина и важни аспекти за производството и монтажа на душ-кабини. Душ-кабината винаги е най-доброто решение за вашата баня, стига помещението да предлага достатъчно пространство за изграждането или монатажа й, ако е готов модел. Благодарение на душ-кабината, вие можете да разделите банята на две функционални пространства суха и мокра част, като винаги можете да влезете набързо по чорапи, без да се притеснявате, че може да се намокрите, ако някой току що е взел душ. Елиминира се и нуждата да забърсвате и попивате водата след всяко къпане. 

 

 

Прочети още →

Колко струва една душ-кабина?

Дата: 06 Дек 2015

Цената на душ-кабината или стъклената преграда за душ е това, което вълнува най-силно всички клиенти. Напълно разбираемо е да търсите най-изгодното предложение за вас и да спазвате бюджета, който сте определили за ремонта на банята, затова ние ви предлагаме обобщение на най-важните акценти в цената на една душ-кабина. При определянето на цената на душ кабината имат значение много фактори, това са най-вече: материалите, обковът, размерите и формата на кабината, дали е поръчкова или готова (стандартна), както и някои допълнителни специфики, които се отнасят предимно за стъклените душ-кабини по поръчка. 

 

 

Прочети още →

Видове и цветове закалено стъкло

Дата: 05 Дек 2015

Закаленото стъкло се предлага в различни разновидности и разцветки. Съществуват няколко основни и най-разпространени цветове, както и допълнителни обработки, като матиране и декоративно матиране, чрез което прозрачните и тонираните стъкла могат да се превърнат в матирани (непрозрачни) или да бъдат украсени с цветя, надписи, ленти, рисунки, анимационни герои и много други. Най-често срещаните цветове закалено стъкло са обикновено и кристално прозрачно, химичен мат, кафяво и сиво стъкло, а най-честите дебелини на стъклото са 6 и 8 мм. Те предлагат необходимата здравина, удобство и сигурност, без да са прекалено тежки и трудни за транспорт и монтаж.

 

 

Прочети още →
«1»Страница 1 от 1
Върни До Горе