Език &
    BG /
    Език
    0
    Език &
    BG /
    Език
    •    

    Категории

    Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни (Privacy notice)

    Информация относно дружеството, което обработва данните Ви

    Наименование  
    ЕИК/БУЛСТАТ  
    Седалище и адрес на управление  
    Телефон  
    E-mail  
    Уебсайт  
    Регистрация на администратор на лични данни в КЗЛД  
       
       

     

    Информация относно компетентния надзорен орган защита на личните данни

    Наименование  
    Седалище и адрес на управление
     
    Телефон  
    Уебсайт  

     

    "АБ Студио София" ЕООД (наричано по-долу за краткост "Администратор" или "Фирмата") осъществява дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни. Настоящата информация има цел да ви информира за всички аспекти на обработката на личните ви данни от Дружеството и правата, които имате във връзка с тази обработка.

    Основание за събиране, обработване и съхраняване на вашите лични данни

    Чл. 1. Администраторът събира и обработва Вашите лични данни във връзка с използването на сайт и онлайн магазин abgroup.bg на основание чл. 6, ал. 1, Регламент (ЕС) 2016/679 (GDPR), и по-конкретно въз основа на следното основание:

    • Изрично получено съгласие от Вас като регистриран потребител на сайта;
    • Спазване на законово задължение, което се прилага спрямо Администратора;
    • За целите на легитимните интереси на Администратора или на трета страна;

    Цели и принципи при събирането, обработването и съхраняването на вашите лични данни

    Чл. 2. (1) Ние събираме и обработваме личните данни, които Вие ни предоставяте, за целите на функционирането на сайт и онлайн магазин abgroup.bg, включително за следните цели:

    • Създаване на профил и предоставяне на пълна функционалност при използването на сайт/онлайн магазин;
    • Подобряване на представянето на публикациите в сайта;
    • Статистически цели за подобряване на сайта;
    • Защита на информационната сигурност;

    (2) Ние спазваме следните принципи при обработката на Вашите лични данни:

    • Законосъобразност, добросъвестност и прозрачност;
    • Ограничение на целите на обработване;
    • Съотносимост с целите на обработката и свеждане до минимум на събираните данни;
    • Точност и актуалност на данните;
    • Ограничение на съхранението с оглед постигане на целите;
    • Цялостност и поверителност на обработването и гарантиране на подходящо ниво на сигурност на личните данни.

    (3) При обработването и съхранението на личните данни Администраторът може да обработва и съхранява личните данни с цел защита на следните си легитимни интереси:

    • Изпълнение на задълженията си към Национална агенция по приходите, Министерство на вътрешните работи и други държавни и общински органи.

     

    Какви видове лични данни събира, обработва и съхранява нашето дружество 

    Чл. 3. (1) Дружеството извършва следните операции с предоставените от Вас лични данни като потребители на сайт и онлайн магазин за следните цели:

    • Регистрация и дейности като потребител/купувач в онлайн магазин

    За използване на сайт и онлайн магазин abgroup.bg Вие имате възможност да създавате профил, с който да бъдете идентифицирани като потребители от дружеството.

    Регистрацията и създаването на профил за използване на сайта не е задължителна стъпка от предоставянето на услугата и тя е достъпна в значителна степен и без създаването на профил, като имате възможност да преглеждате съдържанието на сайта и да се информирате за предлаганите продукти и услуги.