Език &
    BG /
    Език
    0
    Език &
    BG /
    Език
    •    

    Категории

     

     

     

    Нови продукти внос на AB GROUP

    Дата: 2021-07-12

     

    Ние в  AB непрекъснато се стремим да обогатяваме продуктовата гама, която предлагаме на нашите клиенти и партньори. Търсим и подбираме интересни продукти от водещи европейски производители. В нашата селекция се водим както от актуалните тенденции в обзавеждането на дома и по-конкретно на банята, така и от класическите принципи за естетика и хармония.

    Най-новите продукти при нас залагат именно на тези хракатеристики и се надяваме да се превърнат в предпочитан избор за много от нашите клиенти.

     

     

    Линейни сифони с тънък дизайн от Rea

     

    // елегантно и изключително достъпно решение за модерно отводняване на баня. Почти незабележими, с красив и опростен дизайн, тънките линейни сифони допълват нашата гама от лентови душ-канали и предлагат още една възможност за дизайн на пространството. Изключително достъпната им цена е без конкуренция за предлаганото качество. Сифоните Rea Pro Slim се предлагат с всички необходими елементи и компоненти за монтаж, с пластмасов сифон, който се върти на 360, крачета за нивелиране и супер тънка декоративна шина. Цветовете също са актуални - класически хром мат, черен мат, а също и златен сифон.

     

    >> ВИЖ ТЪНКИ ЛИНЕЙНИ СИФОНИ

     

     

     

    Атрактивни мивки за баня от Rea

     

    // полски мивки с впечатляващи форми, дизайни и цветове отново с най-добрата цена на пазара. Превърнете мивката в чудесен акцент във вашата баня и се радвайте всеки ден на нежните им форми и впечатляващи цветове.

     

    >> ВИЖ МИВКИ REA

     

     

     

    Смесители за баня и душ-системи от Omnires

     

    // полската компания Omnires предлага изключително богат избор от модели душ-смесители в най-модерните форми и покрития. Подбраните продукти, които поддържаме на склад са сред най-търсените, но ако не намирате желания продукт, винагиможем да го доставим за вас по поръчка от складовете на Omnires в Полша.

     

    >> ВИЖ ВСИЧКИ СМЕСИТЕЛИ OMNIRES

     

     

     

    Висок клас смесители и душ системи от Newform

     

    // продължаваме успешното представителство на Newform за нашите партньори и клиенти. Към наличните продукти добавяме и колекция Haka, която е сред най-новите на италианската фабрика. Отличава се с минималистичен стил, комфортни височини и проекции, както и с актуални покрития - класически хром, черен мат и най-новото - бял мат. Смесителите и душ-системите бял мат са все по-търсени на пазара.

     

    >> ВИЖ НОВИ СМЕСИТЕЛИ NEWFORM