Език &
  BG /
  Език
  0
  Език &
  BG /
  Език
  •    

  Категории

  Намери продукти по

  Серия

  Захващане

  Обков цвят

  Тип

   

   

   

  Начало Душ-кабини23 продукт(и)

  Душ-кабини

  Душ кабини за баня от закалено стъкло по поръчка в желаните от вас размери и разположение

  Ние можем да произведем душ кабина или преграда за баня във всяка форма и размер, съобразена с пространството и стила на вашата баня. 

  Г-образни, овални, петоъгълни душ кабини, душ кабини на отваряне и душ кабини на плъзгане. Ако изберете да монтирате стъклена душ кабина в своята баня, вие избирате удобство, чистота, добра хигиена на банята и изискан съвременен вид.
  Квадратна, правоъгълна, кръгла, овална, петоъгълна, трапецовидна, в права линия, сгъваема тип хармоника - всяка форма, която ще бъде удобна и подходяща точно за вашата баня. Ще се съобразим с размерите на пространството като се стремим да направим максимално удобна кабина, която да е хармонично вписана в цялостния интериор. Дори, ако имате малка баня, ние можем да намерим решение за кабина или преграда, която да не създава неудобство и да стеснява помещението, а напротив - да направи банята още по-комфортна и лесна за поддръжка. Доверете се на нашите консултанти и техници, които имат дългогодишен опит с всякакви решения и ще ви консултират професионално, както в магазините ни, така и при посещение във вашия дом. Взимане на размери с дигитален детектор за тръби, за да се елиминира риск от пробиане на тръба при монтажа.

  Филтри
  «1»
  Страница 1 от 1
  «1»