Език &
  BG /
  Език
  0
  Език &
  BG /
  Език
  •    

  Категории

  Намери продукти по

  Фабрика

  Серия

  Размери

  Финиш

   

   

   

  Начало Плочки за баня|ГранитогресГранитогрес29 продукт(и)

  Гранитогрес

  Директен внос на плочки гранитогрес от Италия, модели и размери налични на склад

  Разгледайте нашите предложения за висококачествен гранитогрес, най-добрите колекции на италиански фабрики.

  Гранитогресът е всеобщ любимец, когато става дума за стенни облицовки и подови настилки. гранитогресът е материал, който се слави със здравина, студоустойчивост, износоустойчивост, устойчивост на удари с остри предмети, което го прави практически универсален за употреба във всяко помещение на дома, за обществени пространства, открити и закрити, интериор и екстериор, стени и подове. Сериите гранитогрес са разнообразни като модели, размери и  цветове: камък, мрамор, бял, сив, гланциран и матиран, калиброван или некалиброван. Хит са мраморите и гранитогресите имитация на дърво и бетон. Нашата селекция ви предлага гранитогресни плочки първо и второ качество на супер цени.

  AB е официален вносител на гранитогрес от Ragno by Marazzi Group, Ascot Ceramiche, Italceramiche | Italgraniti, италиански фабрики със световна известност и оригинални колекции за баня. Италианските гранитогреси са известни с ненадминатите си дизайни и технологии за изработка, оцветяване на плочките и постигане на феноменални повърхности и финиши на плочките, което ги отличава от конкурентните испански, полски, китайски и турски фабрики.
  Иновациите в дизайна и производството са основна ценност за италианските фабрки, с което те печелят взискателните клиенти и гарантират качеството и уникалността на предлаганите продукти. Сериите, които внасяме следват актуалните тенденции в гранитогреса за баня, кухня, дневна, като цветове, текстури и формати, с което предлагаме на своите клиенти и партньори възможност да изпълнят интериорни проекти на много високо ниво.

   

   

  Специална селекция гранитогрес с 99.9% антибактериална защита със сребърни йони > CLEAN OUT

  Филтри
  «1»
  Страница 1 от 1
  «1»