Език &
  BG /
  Език
  0
  Език &
  BG /
  Език
  •    

  Категории

  Намери продукти по

  Серия

  Ширина

  Тип шкаф

  Финиш

   

   

   

  Начало Мебели за баняCLASSICA6 продукт(и)
  CLASSICA

  CLASSICA

  Мебели за баня Classica в ретро сил по поръчка от производител, винаги отличен дизайн и изпълнение, 100% водоустойчиви

  Търсите мебели за баня с дизайн, който да се впише във вашия проект за класическа или ретро баня, разгледайте нашите предложения!

  Стилни и красиви, отличаващи се с добра изработка, устойчивост, впечатляващи модели и цветове, нашите мебели за баня отговарят на вашите изисквания на отлична цена. Произведени от водоустойчиви материали, с качествени и надеждни панти и плъзгащи водачи за чекмеджета, можете да разчитате на тях. С чекмеджета или вратички, в малък или голям размер, ъглови шкафове, шкафове с огледало, шкафове с единична или двойна мивка, готови сме да осъществим всяка ваша идея за дизайн, разположение и цветова комбинация. Нашите ретро модели шкафове за баня са вдъхновени от най-добрите образци в дизайна. Подбрали сме класически мивки, които да се съчетават добре с шкафовете, предлагаме дръжки с ретро дизайн. Серията Classica ви дава възможност да осъществите проект за уютна ретро или класическа баня с щипка царственост.

  Работим с мивки на Artceram, Roca, Ideal Standard, Karag, Cerastyle, Hatria, Catalano, Omnires, Rea, Villeroy&Boch и др., ако вече имате мивка, ние можем да направим шкаф по поръчка за нея, в комплект с горен огледален шкаф с вградено осветление, цвят и размер по ваше желание.

  Филтри
  «1»
  Страница 1 от 1
  «1»