Език &
  BG /
  Език
  0
  Език &
  BG /
  Език
  •    

  Категории

  Намери продукти по

  Серия

  Ширина

  Тип шкаф

  Финиш

   

   

   

  Начало Мебели за баняMODERNA39 продукт(и)
  MODERNA

  MODERNA

  Мебели за баня Moderna, по поръчка от производител, винаги отличен дизайн и изпълнение, 100% водоустойчиви

  Търсите мебели за баня с дизайн, отговарящ на актуалните тенденции, визия, която се вписва в модерния интериор, това са мебелите за баня Moderna.

  Стилни и красиви, отличаващи се с добра изработка, устойчивост, красиви модели и цветове, нашите мебели за баня отговарят на вашите изисквания на отлична цена. Произведени от водоустойчиви материали, с качествени и надеждни панти и плъзгащи водачи за чекмеджета, можете да разчитате на тях. С чекмеджета или вратички, в малък или голям размер, ъглови шкафове, шкафове с огледало, шкафове с единична или двойна мивка, готови сме да осъществим всяка ваша идея за дизайн, разположение и цветова комбинация. Шкафовете в колекция Moderna се характеризират с прави и изчистени линии, изработени са от 100% PVC бодяисано в цветове по ваше желание от каталог на RAL или с цвят по мостра. Дизайните са олекотени, практични и създават усещане за чистота и стил в новата ви баня.

  Работим с мивки на Artceram, Roca, Ideal Standard, Karag, Cerastyle, Hatria, Catalano, Omnires, Rea, Villeroy&Boch и др., ако вече имате мивка, ние можем да направим шкаф по поръчка за нея, в комплект с горен огледален шкаф с вградено осветление, цвят и размер по ваше желание.

  Филтри
  «1 2»
  Страница 1 от 2
  «1 2»

  НАЙ-НОВИ

  Facebook