Език &
  BG /
  Език
  0
  Език &
  BG /
  Език
  •    

  Категории

  Намери продукти по

  Серия

  Ширина

  Тип шкаф

  Финиш

   

   

   

  Начало Огледала за баня85 продукт(и)

  Огледала за баня

  Огледала за баня по поръчка, с вградено осветление, безконтактно включване, много дизайни и модели

  Огледалата на AB са с впечатляващи дизайни, силно LED осветление, подходящи за баня, ръчно изработени по поръчка, за да осъществим вашия проект.

  Предлагаме производство на огледала за интериора и банята в размери и по поръчка на клиента. Нашите огледала за баня са с доказано в годините качество, имат здрава амалгама, устойчива на влага. Огледалата могат да бъдат с вградено осветление в стандартна форма или по поръчка, включително надписи и фигури по идея на клиента.
  Можем да предложим собствена доставка и професионален монтаж за нашите огледала. Произвеждаме огледала за баня във всякакви размери и форми, дългогодишният ни опит ни позволява да предложим най-доброто и естетически издържано решение за вашия дом.
  Огледалата, които произвеждаме са подходящи за баня. Могат да бъдат с вградено LED осветление по желание на клиента или по дизайн предложен от нас. Нашата колекция от огледала с вградено лед осветление е много богата и постоянно се разширява с нови модели, които да задоволят и най-изискания вкус.
  Огледалата със светодиодни ленти са практични, икономични и много ефектни. Можем да направим правоъгълно, кръгло или квадратно огледало с осветление, а също така и огледала с неправилна форма, които са много модерни напоследък. Ако имате идея за мотивиращ надпис или изображение, можете да се свържете с нас за оферта и ние ще изобразим желаното на вашето персонализирано огледало и ще го осветим, така че да ви радва всеки ден.

  Филтри
  «1 2 3»
  Страница 1 от 3
  «1 2 3»

  НАЙ-НОВИ

  Facebook