Език &
  BG /
  Език
  0
  Език &
  BG /
  Език
  •    

  Категории

  Намери продукти по

  Серия

  Захващане

  Обков цвят

  Тип

   

   

   

  Начало Паравани за вана15 продукт(и)
  Паравани за вана

  Паравани за вана

  Паравани за вана от здраво закалено стъкло, изпълнение по поръчка, спрямо ваната

  Купили сте вана и искате да предпазите плочките и близките мебели от пръски, ние ще ви помогнем.

  Душ прегради и паравани за вана от закалено стъкло в различни форми, размери и разположение. Прегради за вана от неподвижно статично стъкло 6 мм или 8 мм.
  Предлагаме изработка на всички модели по поръчка и размери на клиента. Параваните за вана са необходимост в съвременната баня, където искаме да запазим пространството извън душа сухо и чисто. Затова, в областта, където се намира душът, много клиенти избират да се монтира статичен или подвижен параван за вана, който предпазва от пръски и мокрене.
  Параваните за вана могат да бъдат неподвижни, подвижни, от право или огънато стъкло. Можем да произведем вашия нов параван за вана точно какъвто го искате и спрямо размерите и вида на вашата вана.
  Можете да го допълните с удобни козметични полици, на които да съхранявате своите принадлежности за баня, ароматни свещи и декорации, които създават усещане за ваше лично спа преживяване у дома.
  Параваните за вана обикновено се фиксират към стената и на борда на ваната с помощта на сътоветните държачи или профили към стена и се уплътнява със санитарен силикон. Когато параванът има подвижна част, то тя трябва да бъде допълнена със силиконово уплътнение с перо, което пази от пръскане на вода. Взимане на размери с дигитален детектор за тръби, за да се елиминира риск от пробиане на тръба при монтажа.

  Филтри
  «1»
  Страница 1 от 1
  «1»

  НАЙ-НОВИ

  Facebook