Език &
  BG /
  Език
  0
  Език &
  BG /
  Език
  •    

  Категории

  Намери продукти по

  Серия

  Захващане

  Обков цвят

  Тип

   

   

   

  Начало Прегради за вана6 продукт(и)
  Прегради за вана

  Прегради за вана

  Стъклени душ-прегради за вана по поръчка с отваряне и плъзгане

  Ако искате да преградите ваата си, така че да спрете досадното пръскане и мокрене около нея, тези предложения са за вас.

  Цялостни душ прегради и паравани за вана от закалено стъкло в различни форми, размери, разположение и цени. Прегради за вана от темперирано закалено стъкло 6 мм или 8 мм. Предлагаме изработка на всички модели по поръчка и размери на клиента. 

  Ще произведем преграда за вана точно каквато желаете и спрямо размерите и вида на вашата вана. Можете да допълните ъгловата преграда за вана с удобни козметични полици, на които да съхранявате своите принадлежности за баня, ароматни свещи и декорации, които създават усещане за ваше лично спа преживяване у дома. Преградите за вана са луксозно решение за пълно отделяне на ваната като отделно душ и спа пространство. Освен, че предпазват от мокрене и пръски, преградите за вана осигуряват и задържането на топлината във ваната за по-дълго време и ви дават усещане за уют и уединение за вашето отпускащо и зареждащо преживяване. Стъклата могат да бъдат декорирани с матировки, които да допринасят за по-красивия вид и комфорта на ваната.

  Филтри
  «1»
  Страница 1 от 1
  «1»