Език &
  BG /
  Език
  0
  Език &
  BG /
  Език
  •    

  Категории

  Намери продукти по

  Марка

  Серия

  Захващане

  Обков цвят

  Тип

   

   

   

  Начало Паравани за душСтатични 17 продукт(и)
  Статични

  Статични

  Паравани за баня и душ с държачи към стена или профили хром, черен мат, златни профили и държачи

  Не намирате готово решение за параван за вашата нова баня, свържете се с нас и ние ще ви предложим поръчков параван по ваш размер.

  Душ-прегради за баня от неподвижно статично стъкло 6 мм или 8 мм. Предлагаме изработка на всички модели по поръчка и размери на клиента. Статичните частични прегради за баня, известни и като паравани за баня или душ паравани предлагат едно много бързо и лесно решение за модерна баня. Обикновено са направени от едно неподвижно стъкло, което се фиксира към стената с държачи или профили, може да бъде високо и до тавана, като се фиксира на тавана, или на тавана и пода.
  Ако имате дизайнерски или архитектурен проект, ние ще се съобразим с него и ще изпълним паравана според вашите изисквания. Параваните могат да бъдат допълнени от удобни полици за достъпно съхранение на козметичните ви продукти и принадлежности за душ. Ако търсите ниска цена за стъклена преграда за баня, параваните са вашето идеално решение, тъй като при тях се ползва минимално количество обков, уплътнения и аксесоари и могат да бъдат произведени от малки размери 40-50 см в ширина до големи размери 100-120 см в ширина. Взимане на размери с дигитален детектор за тръби, за да се елиминира риск от пробиане на тръба при монтажа.

  Филтри
  «1»
  Страница 1 от 1
  «1»

  НАЙ-НОВИ

  Facebook