Език &
  BG /
  Език
  0
  Език &
  BG /
  Език
  •    

  Категории

  Намери продукти по

  Серия

  Захващане

  Обков цвят

  Тип

   

   

   

  Начало Паравани за душ15 продукт(и)

  Паравани за душ

  Паравани за баня от закалено стъкло, прозрачно, матирано, цветно или с декоративна матировка

  Най-лесното и същевременно стилно решение за модерна баня, преграждане с параван от закалено стъкло, изберете модел и поръчайте сега.

  Прегради за баня от неподвижно статично стъкло 6 мм или 8 мм. Статичните частични прегради за баня, известни и като паравани за баня или душ паравани предлагат едно много бързо и лесно решение за частично преграждане на душ пространството от останалата част на банята. Обикновено те са направени от едно неподвижно стъкло, което се фиксира към стената с държачи или профили, може да бъде високо и до тавана, като се фиксира на тавана, или на тавана и пода. Има изключително много решения за изработка и монтаж на статични паравани за баня, в зависимост както от дизайнерския проект, така и от възможностите на помещението и желанието на клиента.
  Параваните могат да бъдат допълнени от удобни полици за достъпно съхранение на козметичните ви продукти и принадлежности за душ, а също така и от допълнителни подвижни крила, които при нужда увеличават полезния размер на паравана - предпазва по-голяма площ, а когато не се къпете подвижното стъкло се прибира към неподвижното и по този начин освобождава място. Параваните са евтино решение, тъй като е необходим по-малко обков, уплътнения и аксесоари и могат да бъдат произведени от малки размери 40-50 см в ширина до големи размери 100-120 см в ширина. Можете да ги декорирате с матировка по желание - предлагаме готови шарки, както и разработка на индивидуални проекти за матировка. Взимане на размери с дигитален детектор за тръби, за да се елиминира риск от пробиане на тръба при монтажа.

  Филтри
  «1»
  Страница 1 от 1
  «1»