Език &
  BG /
  Език
  0
  Език &
  BG /
  Език
  •    

  Категории

  Намери продукти по

  Марка

  Серия

  Захващане

  Обков цвят

  Тип

   

   

   

  Начало Паравани и прегради Хармоника9 продукт(и)

  Паравани и прегради Хармоника

  Паравани и прегради тип Хармоника, най-доброто решение за малката баня

  Искате да защитите банята от мокрене и да запазите така нужното свободно пространство - осъществимо е с параван тип хармоника!

  Душ прегради, паравани и кабини за баня тип сгъваема хармоника от закалено стъкло са супер решение, когато имате нужда от място.
  Вашата баня е малка и тясна и се притеснявате, че няма да можете да направите реконструкция и ремонт по всички изисквания за модерна и функционална баня с отделено пространство за душ?! Няма място за притеснения, вашият душ може да бъде отделен със сгъваем параван тип хармоника в права линия или под ъгъл. Сгъваемите паравани и душ кабини тип хармоника дават възможност за преграждане на тесни помещения.
  Когато се къпете, разгъвате стъклата и осигурявате преграда, така че водата да не пръска и да не мокри извън пространството за душа. Когато ги сгънете и приберете към стената, пространството се освобождава и имате пълен достъп до всяка част на банята.
  Сгъването на стъклените врати се постига със специализирани панти за хармоника, които позволяват стъклата да се прибират плътно едно към друго с лекота. Едновременно с това са здрави и надеждни, подходящи за дълготрайна употреба. Сгъващите се стъклени прегради тип хармоника могат да се състоят от две или три части, като да бъдаткато параван или ъглова кабина, всичко зависи от вашата баня и вашите изисквания. Произвеждаме ги по поръчка във всякакви размери и от всякаква дебелина и цвят закалено стъкло. Взимане на размери с дигитален детектор за тръби, за да се елиминира риск от пробиане на тръба при монтажа.

  Филтри
  «1»
  Страница 1 от 1
  «1»