Език &
  BG /
  Език
  0
  Език &
  BG /
  Език
  •    

  Категории

  Намери продукти по

  Марка

  Серия

  Захващане

  Обков цвят

  Тип

   

   

   

  Начало Душ-преградиПрегради Хармоника4 продукт(и)

  Прегради Хармоника

  Душ прегради за баня тип сгъваема хармоника от две или три закалени стъкла, решение за тясна баня

  Имате малко пространство, а искате да отделите душа в банята си, сгъваемите паравани по поръчка са точното решние за вас. 

  Ако имате малка баня с компактни размери, както често се случва в новото строителство и преустройството на жилищни помещения, а искате да имате модерна баня, съобразена с всички изисквания за комфорт и хигиена, може би се питате какъв параван или преграда за баня да сложите, така че едновременно да имате отделено душ-пространство и да разполагате с пълните размери на банята за другите дейности в нея, без да се блъскате в мивката и тоалетната. Перфектното решение за тази ситуация са сгъваемите прегради, наречени още "хармоника". Те дават възможност за преграждане на тесни помещения. Когато са в разгънато състояние осигуряват преграда, така че водата да не пръска и да не мокри извън пространството за къпане. Когато ги сгънете и приберете към стената, имате почти цялото пространство на банята на разположение.
  Сгъването на стъклените врати се постига посредством специализирани панти за хармоника, които позволяват стъклата да се прибират плътно едно към друго с лекота.
  Едновременно с това са здрави и надеждни, подходящи за дълготрайна употреба. Сгъващите се стъклени прегради тип хармоника могат да се състоят от две или три части, като да бъдат в права линия или под ъгъл, всичко зависи от вашата баня и вашите изисквания. Произвеждаме ги по поръчка от закалено стъкло. Препоръчително е хармониките да бъдат произведени от 6 мм закалено темперирано стъкло, тъй като то е по-леко и дава по-лесно движение на самите стъклени врати. Разбира се, ние не поставяме ограничения - вашата стъклена хармоника може да бъде произведена точно такава каквато я искате. Взимане на размери с дигитален детектор за тръби, за да се елиминира риск от пробиане на тръба при монтажа.

  Филтри
  «1»
  Страница 1 от 1
  «1»