Език &
  BG /
  Език
  0
  Език &
  BG /
  Език
  •    

  Категории

  Намери продукти по

  Марка

  Серия

   

   

   

  Начало Огледала за баняLED осветени огледала54 продукт(и)

  LED осветени огледала

  Огледала с вградено LED  осветление в атрактивни форми и дизайни от AB, най-интересните огледала за баня с осветление

  Огледала за всяка баня и интериор, които искат да изпъкнат с нещо красиво и запомнящо се - огледало за баня с модерна форма и вградено осветление.

  Предлагаме производство на огледала за интериора и банята по размери и по поръчка на клиента. Огледалата могат да бъдат с вградено осветление в стандартна форма от нашия каталог или по поръчка, включително надписи и фигури по дизайн и идея на клиента.
  Можем да предложим доставка и собствен професионален монтаж за нашите огледала с вградено осветление. Произвеждаме огледала за баня във всякакви размери и форми, дългогодишният ни опит ни позволява да предложим най-доброто и естетически издържано решение за вашия дом.
  Нашата колекция от огледала с вградено лед осветление е много богата и постоянно се разширява с нови модели, които да задоволят търсенето на клиентите за красиви, атрактивни, интересни и модерни огледала за баня. Огледалата със светодиодни ленти са практични, икономични и много ефектни.
  Можем да направим правоъгълно, кръгло или квадратно огледало с осветление, а също така и огледала с неправилна форма, които са много модерни и актуални в интериора. Осветлението може да бъде в самото огледало, зад него или по външния ръб, създавайки интересен дизайн за вашата баня или друга стая в дома. Ако имате идея за мотивиращ надпис или изображение, можете да се свържете с нас за оферта и ние ще изобразим желаното на вашето персонализирано огледало и ще го осветим, така че да ви радва всеки ден.

  Филтри
  «1 2»
  Страница 1 от 2
  «1 2»

  НАЙ-НОВИ

  Facebook