Език &
  BG /
  Език
  0
  Език &
  BG /
  Език
  •    

  Категории

   

   

   

  Ragno на световното изложение Cersaie 2017

  Дата: 2017-11-04

      

   

  При тазгодишното си представяне на изложението Cersaie [Черсаи] 2017, което се провежда през септември в Болоня, Италия, Ragno доверяват стайлинга на своя забележителен щанд на Marta Meda. Талантливата стилистка има редица успешни работи за Ragno, създавайки запомнящи се интериори, които се отличават с артистичност, носят едновременно духа на миналото и бъдещето, характерен почерк във всички колекции на фабриката.

  Щандът е стилизиран като градина, от която се откриват гледки към различни интериори в дома решени с новите подови и стенни покрития от Ragno. Приветливата и топла домашна атмосфера създава отличен фон за представяне на най-новите колекции плочки - за външно приложение, плочки за баня и кухня, гранитогрес за интериорни и екстериорни настилки и др.

  Новите серии на Ragno се характеризират с матирани и приятни на допир повърхности, по-топли и пастелни цветове, релефни десени и щипка ретро. Представените нови колекции Ritual, A_Mano, Tactile, Ottocento, Patina, Realstone Rain завладяват с простотата на дизайна и прецизността на детайла. 

  Специално за своите клиенти екипът на AB Group подбра лично най-доброто от показаните на Cersaie серии и ги представя ексклузивно у нас. Разгледайте колекциите, които избрахме за вас и поръчайте на промоционални цени с отстъпка и бърза доставка.