Език &
  BG /
  Език
  0
  Език &
  BG /
  Език
  •    

  Категории

   

   

   

  Дизайнерските иновации на The.Artceram вече при нас

  Дата: 2019-12-10

  AB Group има удоволствието да представи на своите партньори и клиенти най-новото в разширяващото се портфолио от вносен санитарен порцелан: The.Artceram. Фабриката е специализирана в разработването на нестандартни концепции за обзавеждане на банята и винаги впечатлява със своите ексцентрични хрумвания, иновативни идеи, закачлив стил, който прави живота по-разнообразен и забавен. Сред продуктите на The.Artceram са иконичните модели мивки във формата на чаша за кафе, мивки и тоалетни наподобяващи симпатична крава и други впечатляващи със смелостта си идеи. Разбира се, фабриката предлага и изобилие от модерни форми, непреходни класически, както и винтидж и ретро продукти, които запълват цялата гама на съвременното търсене за обзавеждане за баня и тоалетна.

   

    

   

  Фирменият шоу-рум на The.Artceram е разположен в две изключително интересни пространства - реставрирана църква, решена изцяло в бяло и т.нар. Бункер, пристройка, решена изцяло в черно. Иновативният подход на The.Artceram е заложен във всяка стъпка и всяко изделие с тази марка, така че тя печели свояата публика и своите клиенти благодарение на това, че непрекъснато се развива и търси обратната връзка. Изключително ценен международен партньор, който държи силни позиции на световния пазар.

   

     

  От богатата гама продукти на The.Artceram AB Group предлага ексклузивна селекция от най-желаните продукти със страхотна търговска отстъпка. Винаги можете да поръчате и продукт от пълния каталог на марката при нас с директна доставка от Италия - за цени и срокове на продукти извън промоционалната селекция, моля направете запитване.