Език &
    BG /
    Език
    0
    Език &
    BG /
    Език
    •    

    Категории

     

     

     

    Ragno на световното изложение Cersaie 2017

    Дата: 2017-11-04

        

     

    При тазгодишното си представяне на изложението Cersaie [Черсаи] 2017, което се провежда през септември в Болоня, Италия, Ragno доверяват стайлинга на своя забележителен щанд на Marta Meda. Талантливата стилистка има редица успешни работи за Ragno, създавайки запомнящи се интериори, които се отличават с артистичност, носят едновременно духа на миналото и бъдещето, характерен почерк във всички колекции на фабриката.

    Щандът е стилизиран като градина, от която се откриват гледки към различни интериори в дома решени с новите подови и стенни покрития от Ragno. Приветливата и топла домашна атмосфера създава отличен фон за представяне на най-новите колекции плочки - за външно приложение, плочки за баня и кухня, гранитогрес за интериорни и екстериорни настилки и др.

    Новите серии на Ragno се характеризират с матирани и приятни на допир повърхности, по-топли и пастелни цветове, релефни десени и щипка ретро. Представените нови колекции Ritual, A_Mano, Tactile, Ottocento, Patina, Realstone Rain завладяват с простотата на дизайна и прецизността на детайла. 

    Специално за своите клиенти екипът на AB Group подбра лично най-доброто от показаните на Cersaie серии и ги представя ексклузивно у нас. Разгледайте колекциите, които избрахме за вас и поръчайте на промоционални цени с отстъпка и бърза доставка.