Език &
  BG /
  Език
  0
  Език &
  BG /
  Език
  •    

  Категории

  Намери продукти по

  Серия

  Захващане

  Обков цвят

  Тип

   

   

   

  Начало Стъклени врати за душ4 продукт(и)

  Стъклени врати за душ

  Стъклени врати от закалено стъкло по индивидуален размер, с панти към стена

  Имате нужда от една или две врати за вашия душ бокс, поръчайте ги по точен размер с обков и уплътнения срещу протичане.

  Стъклените врати за баня са ефективно решение на оптимална цена за преграждане на малка ширина, за душ боксове и други помещения, могат да бъдат използвани и като интериорни врати, но не предлагат плътно затваряне и заключване.
  За да може вратите да се движат безпроблемно, използваме висококачествен обков в стандартен цвят хром, черен мат, неръждаема стомана, злато или други видове по индивидуални проекти.
  Пантите за стъклени врати по правило позволяват отвраяне на душ вратите както навън, така и навътре, посоката на движение на вратата се определя от наличието и вида на допълнителните уплътнения. Понякога те дават ограничение за отваряне в едната избрана от клиента посока. Уплътненията за стъклени врати се поставят по всички ръбове на вратата и са особени важни при душ пространствата, тъй като пазят от пръскане и изтичане на вода при къпане. Ако искате да бъдете уникални, можете да направите декоративна матировка на ващата врата по избор от нашия каталог или по ваша идея. Взимане на размери с дигитален детектор за тръби, за да се елиминира риск от пробиане на тръба при монтажа.

  Филтри
  «1»
  Страница 1 от 1
  «1»