Език &
  BG /
  Език
  0
  Език &
  BG /
  Език
  •    

  Категории

  Намери продукти по

  Захващане

  Обков цвят

   

   

   

  Начало Прегради за ванаНа отваряне3 продукт(и)

  На отваряне

  Преградни паравани за вана с врати на панти, защитават банята от мокрене и пръски

  Когато взимате душ или вана, навсякъде около ваната е мокро, преградете я и спрете досадното пръскане.

  Цялостни душ прегради и паравани за вана от закалено стъкло с панти в различни форми, размери и разположение. Прегради за вана от темперирано закалено  стъкло 6 мм или 8 мм. Предлагаме изработка на всички модели по поръчка и размери на клиента. 
  Параваните за вана са необходимост в съвременната баня, където искаме да запазим пространството извън душа сухо и чисто. За пълното отделяне на ваната от останалата част на банята, предлагаме производство на индивидуални прегради за вана от стена до стена или ъглови решения. Цялостните прегради за вана могат на панти са с врати със стандартно отваряне. Можем да произведем преграда за вана точно каквато желаете и спрямо размерите и вида на вашата вана, с една или две врати. Можете да допълните ъгловата преграда за вана с практични полици за козметика, на които да съхранявате своите принадлежности за баня, ароматни свещи и декорации, които създават усещане за ваше лично спа преживяване у дома. Преградите за вана са луксозно решение за пълно отделяне на ваната като отделно душ и спа пространство.
  Освен, че предпазват от мокрене и пръски, преградите за вана осигуряват и задържането на топлината във ваната за по-дълго време и ви дават усещане за уют и уединение за вашето отпускащо и зареждащо преживяване. Стъклата могат да бъдат декорирани с матировки, които да допринасят за по-красивия вид и комфорта на ваната.

   
  Филтри
  «1»
  Страница 1 от 1
  «1»