Език &
  BG /
  Език
  0
  Език &
  BG /
  Език
  •    

  Категории

   

   

   

  Вижте всички статии

  Стъклени прегради и врати - интериорни решения

  Стъклени прегради и врати - интериорни решения

  Стъклени интериорни врати и прегради подходящи за преграждане на вътрешни пространства, като врати на санитарни помещения - тоалетна и баня, между баня и спалня или за обособяване на пространството в дневна и кухня, за офис пространства, заведения и други.

   

  Интериорните прегради от закалено стъкло могат да се изработват по поръчка по индивидуалните размери на средата. Стъклото може да бъде прозрачно, тонирано в цвят или матирано, могат да се направят различни декоративни матировки и надписи, според индивидуалните желания и изисквания.

   

   

  Профилите, с които се проектират интериорните прегради и стъклени врати с каса се предлагат стандартно в два цвята - черен мат и алуминий (сребрист цвят). Възможно е да бъдат боядисани в цветове по RAL от стандартна гама или по желание след предварително запитване за наличност на желания цвят.

   

  При нас ще откриете много и разнообразни решения както за врати и прегради на панти, така и за плъзгащи се прегради и врати, в зависимост от желанията и особеностите на вашия интериор.

   

  Подхождаме индивидуално към всеки проект, така че да отговорим в максимална степен на вашите очаквания като клиенти, съобразно възможностите и предлаганите на пазара стъкла и обков, с които можем да работим.

   

  Ако сте при нас, защото търсите интериорна преграда или врата от закалено стъкло и се интересувате от срокове, условия и цена, изпратете ни запитване и ние ще изготвим оферта като вземем предвид вашите изисквания. За да бъдем конкретни в отговора си, ще бъде полезно да ни предоставите информация за размерите на нишата за преграждане, желаните видове и цветове обков и стъкла и местоположение на обекта (град/населено място).

   

  За запитвания: office[at]abgroup.bg

  Остави мнение/коментар

  Код за сигурност
   Все още няма коментари