Език &
  BG /
  Език
  0
  Език &
  BG /
  Език
  •    

  Категории

   

   

   

  Начало За дистрибутори

  За дистрибутори

  ОПИТ В ТЪРГОВИЯТА НА ЕДРО

  Имаме дългогодишен опит като търговец на едро. На нашите продукти и марки внос от Италия и Полша се доверяват редица магазини на дребно, архитектурни студиа и професионалисти в областта на търговията с продукти за обзавеждане на баня. Наш приоритет е да отговорим на всички изисквания на Вашите клиенти в кратки срокове и да предложим техническа консултация, за да улесним вашата работа и избора на клиентите.

   

  ИНДИВИДУАЛНИ РЕШЕНИЯ | ПРОЕКТИ

  Нашите продукти се изработват по индивдуални размери, което позволява включването им в разнообразни проекти и интериорни решения. С годините сме натрупали опит в решаването на сложни задачи при работата със стъкло и мебели за баня. Освен това, предлагаме селекция санитария, смесители за баня и кухня, душ-системи и аксесоари за баня, които са атрактивни и печелят вниманието на клиентите.

   

  ИЗГОДНИ УСЛОВИЯ |  ОТСТЪПКИ

  Ако имате желание за установяване на съвместна дейност и искате фирмата Ви да се присъедини към нарастващия списък с успешни партньорства, моля попълнете формата тук, като ни дадете най-важната информация за дейността и целите на Вашата фирма. Ние ще разгледаме вашето представяне и ще се свържем с Вас, за да ви предоставим наши каталози и да предложим най-подходящите за съвместната ни дейност търговски условия и отстъпки.

   

   

  Полетата с * са задължителни.